Sunday, October 31, 2010

HARI INI SAYA DAPAT SEJAMBAK BUNGA ROS

Wow !
Selama aku hidup 22 tahun
nih laa 1st time rasenya dapat sejambak BUNGA ROS 
nak² lak GURLFRIEND yg bagi lak tuh ;))
Nih bukan bunga tiruan beb, bunga SEGAR !
Terbaaeeeekkkk dari ladang Cameron Highland
HEHEHE
Dia laa org pertama bagi aku SEJAMBAK bunga
terase JAMBU di situ
HAHAHA

Nak kate Pink tp cm Putih

Nih baru bunga ros
ade lagi Ole² dr sane
malas nk citer pjg lebar, tunjuk gambar jelaa
HUHUHU


Teh Cameron
Strawberry


Tapi 1 lg hadiah Ole² nih aku xtaw name saintifik die
skali tengok cm ank patung biase
tapi
isi dalam die lain sikit tapi nampak COMEL
HUHUHU
nih gambar die :

Si Labu (cz pale cm labu)

Pape pon, THANX SAYANG 4 all this Ole Ole !



Friday, October 29, 2010

Its OK kot SHAHRIL
At least kau cuba buang ego tuh.
Try again k ! 
Pandai² laa kau tenangkan aty kau tuh utk study 

Aku dah taw dah aku memang tak reti memujuk 
TEWAS

HUMAN RESOURCE MANAGEMENT

Aku dah naik jemu ngadap kau jek !!
Dah laaa majoriti kat badan kau semua HURUF..
Takde nombor sangat
Haissshhh~
Esok last aku ngadap kau, nanti pandai² laa hidup eh

Jangan lupe doakan aku ekk !

Okay, salah saya tak fikir sebelum berkata
SOORRYYY !!

Thursday, October 28, 2010

I hope makcik Raba'ah 
(my sayang² punye mak)
cepat sembuh dan di panjangkan umur
Makcik banyak² berdoa ek
INSYAALLAH
Everything will be ok ;))
MINYAK KERETA ABEH
 
Malam tadi minyak kete aku boleh abes plak 
Tak pasal² terpaksa nyusahkan BUNGALARA aku tgh² malam
dah laa nk dekat jalan gelap kete tuh mati enjin
sabow jelaaa
masuk nih kali ke-3 kancil turborai aku abes minyak
HAHAHA

Setelah menunggu selama 15minit cmtu
Bungalara ku pon sampe dgn sebotol mnyak di tangan
Maluu jek kete abes minyak
Pehtu nyusahkan awek plak tuh
HUHUHU

Terima Kaseh ye wahai BUNGALARA !!
 
Tak sempat nak amek pic laa, so xde pic utk di kongsi.

Wednesday, October 27, 2010

Terasa seronok berkarya di dalam blog sendiri..
INTERNATIONAL TRADE ( FIN 323 )
DATE : 26.10.2010
TIME : 2.15 - 5.15 PM

DONE . DONE . DONE
Tapi sangat mengeciwakan hati :((

Monday, October 25, 2010

Ini lah lagu yang aku cari² dalam bulan ini !
Jumpe jugak akhirnya ~
XPDC - PUING CINTA

Pagi nih bawak mak g Klinik Kesihatan check tekanan darah
ALHAMDULILLAH
tekanan darah mak semakin menurun :))
Hope lepas nih turun lagi dan kembali NORMAL

Sunday, October 24, 2010

23.10.2010
 
Tarikh nih laa genap 3 TAHUN aku 
berkawan,bercouple,bersayang,bercinta,berkelahi,bertengkar
dan macam² lagi laa dengan si dia !
kadang² sampai tak tahan laa
tapi
sebabkan SABAR SABAR SABAR
masing² dapat teruskan relationship nih
Aminnn Ya Rabbal Alamin~

Selama 3 Tahun nih kami berkawan
ALHAMDULILLAH
takde dugaan bosa² yang kacau
setakat kocik² tuh biase laa
adatlahh tuh kan

InsyaALLAH n i HOPE she always be mine FOREVER ~


 
 




Thursday, October 21, 2010

Adooooiii !!

Camne nak DEKAN nih
study skejap dah BOSAN
NGANTUK
BLURRR

Come ON Ariel !!!


BILE LAA AKU NAK BETUL² FOKUS STUDY UNTUK FINAL EXAM NIH

Wednesday, October 20, 2010


Gambar TERBARU dari ARIELIO

Mane cincin aku HILANG ?????????

aduhhh !
SERABUT LAAA~
dan2 pulak cincin ANNIVESARY aku gn awek aku
HILANG

kat mane pulak aku letak
haissshhhh ~
....
kuingin engkau menjadi milikku
aku akan mencintaimu
menjagamu selama hidupku
dan aku kan berjanji
hanya kaulah yang kusayangi
ku akan setia disini
menemani…


Tuesday, October 19, 2010

TAMAN BOTANI

Berbasikal bersama si JANTUNG HATI ;))
dari menonton WAYANG
tak tahu nak g mane jalan²
Ajak si dia berbasikal round² TAMAN BOTANI
Besh dan Besh jugak ! 
HUHUHU

Bile taw dia SERONOK lagi laa aku HEPI 
YEEhuuUuUu~
rase cm dah lame tak buat dia seronok begitu.
HEHE

Wajah wajah keriangan yang sempat di capture :














Monday, October 18, 2010

Serius TAK PUAS main futsal malam tadi !
Dah laa bawak RAMAI budak
main SEJAM !

Friday, October 8, 2010

SUCI
Alangkah indah kehidupan ini
jika saling menyayangi
kita hulurkan persahabatan
dengan niat suci

Andai murni oh jiwa nurani
jika saling mengasihi
tuhan tidak memandang wajahmu
tapi dihatimu

Bersihkanlah jiwa dengan amalan
yang mendekatkan kita pada yang Esa
aku redha apa yang ditakdirkannya

Cinta suci yang telah lafazkan
jangan engkau persiakan
aku menharapkan kedamaian hati
bahgia bersama denganmu

Bersamalah kita berdoa
semoga cinta kau dan aku
bisa tembus ke pintu syurga

Cinta yang berlandaskan suci
tidak pernah mungkiri janji
sama-sama menanggung rindu
dan jujur selalu hingga keakhirnya
suci dan setia


p/s : This song is for my LOVE ~ Nur Zakiah

Tuesday, October 5, 2010

10 . 10 . 10

Aku dgn GIRLFREN aku bakal jadi pengapit lagi !
Yang nih wedding sepupu die pulak

Monday, October 4, 2010

IBU JARI BENGKAK !

Nih sume gara² FUTSAL 
Dah laa sok aku ade TEST
Nak menulis dgn lancar cmne
Pegang pen pon cam budak baru belajar menulis jek.
HUHUHU


Hari nih (semalam) aku teman dia g SHOPPING !!
Rase cm dah lame tak teman die shoping cmtuh.
Walaupon dah lame² uh BOSAN gk tggu
TAPI
ENJOY laa tgk die fitting jeans,kasut n baju.
Setia amoi kedai uh melayan kerenah dia.
HAHAHA.

Lurve You SAYANG ;)

Friday, October 1, 2010